Klik hier om door te gaan naar de volgende pagina "Tarief en vergoedingen"

Wat zeggen cliënten ervan?

“Ik had niet gedacht dat het über­haupt mogelijk was om zo terug in de tijd te gaan en al hele­maal niet dat ik dat zou kun­nen. Maar je begeleidde me op zo’n prettige manier dat het als van­zelf leek te gaan. Ik ben eindelijk de dingen te weten gekomen die ik heel mijn leven onbewust heb gemist.”

 

 

EEN WILLEKEURIGE STEEKPROEF UIT DE MEEST RECENTE REACTIES

"Ongelooflijk"

"De regressiesessie is me heel erg goed bevallen. Ik had me bewust niet te veel laten informeren omdat ik het onbevangen wilde aangaan.

Ongelooflijk wat er in beeld komt, terwijl je gewoon bij bewustzijn bent in een relaxte sfeer, met uitzicht op wuivende bomen. Voor mij was het heel verrassend. Er kwam iets uit mijn kindertijd naar voren, wat me bij de sessie duidelijk werd. Ik had het altijd anders gezien. Ineens was het heel logisch voor me. Ook heb ik afscheid van mijn dierbaren kunnen nemen, dit was een emotioneel maar heel mooi moment. Voor mij was het een hele mooie bijzondere ervaring, waarin duidelijkheid en bevestiging naar voren is gekomen, wat mij innerlijke rust geeft, en begrip voor situaties die ik niet begreep. Ik vond het echt een hele bijzonder ervaring, kan het aanraden!

Dank je wel Rob, voor wat je me hebt laten zien..."


"A real eye opening experience"

"Since my 2 sessions with Rob, I have been looking at myself/ my life in a whole new light. He has given me so much insight and I am beginning to trust my own instinct and realize that feelings are just as important or more so than logic. I realized that situations from my youth formed me to the person I am today and no matter how distressing they mat have been, they were live lessons to help me find my puropse... MY PURPOSE, not what I expected everybody wanted me to be, I thank him for that. He is a real professional."


"Verplicht"

"Geweldig! Ik ben best wat gewend op dit gebied, maar dit was echt heel bijzonder. Regressie zou eigenlijk gewoon verplicht moeten zijn voor iedereen. Dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien."


"Een REIS DOOR MEZELF"

"Een beetje verbluft en met een wauw-gevoel (en dikke huilogen) reed ik na de regressiesessie naar huis. Ik had niet echt een beeld van wat ik kon verwachten. Ik had wel een wens: ik wilde van angst naar vrijheid.

Rob biedt een veilige plek en is een warme, integere en compassievolle man. Ik voelde me meteen vertrouwd. Dat maakte dat ik tijdens een lange sessie een indrukwekkende reis maakte door mijn lijf, leven en verleden. Er kwamen veel emoties los, veel herkenning. Op dat moment wist ik nog niet waar het naartoe ging maar Rob neemt je aan de hand, stelt vragen, laat je met 'eigen ogen’ zien.

Voor mij is duidelijker geworden wat bij het verleden hoort en wat bij het heden. Welke dingen in mij verankerd zijn. Ik heb afscheid genomen van een plaaggeest in mijn leven en heb herkend waar echte liefde zit, wie mij nodig hebben in dit leven en wie mij zien en van me houden zoals ik ben."


"VRIJER, ZEKERDER"

"In eerste instantie merkte ik al dat er veel angst weg was. Ik was tevens verbaasd dat er zoveel angst in mij zat. Ik werd me er bewust van dat die angst nu veel minder aanwezig was. Ik voel me vrijer, zekerder. Ik durf meer te zeggen, laat me minder aan de kant zetten. Ik voel me nu veel sterker en ik kan het ook."

"Verhelderend nieuw Perspectief"

“Ja, ik heb de positieve effecten ervan ervaren, denk toch nog vaak aan de sessie terug. Ik vond de ervaring bij jou echt heel mooi. Dus schrijf er graag wat zinnen voor je op. Ik vond het erg verhelderend. Het gaf me een nieuwe kijk op het leven en een ander en nieuw perspectief van waar­uit ik weer andere beslissingen kan gaan nemen. Ik vind je heel professioneel, helder en invoelend. En tegen iedereen die dit over­weegt wil ik zeggen dat er niets engs aan is.”


"Van harte aanbevolen"

"Ik heb uitstekende ervaringen met Rob van Aert. Hij is een uitstekende regressietherapeut die zijn vak goed verstaat. Zijn uitleg is helder, zijn begeleiding zeer goed. Hij heeft een grote kennis van de menselijke psyche en bereikt uitstekende resultaten met zijn sessies. Ik kan hem van harte aanbevelen."


"Geen angst meer"

"Het gaat eigenlijk best goed met mij. Eigenlijk ervaar ik geen angst meer voor brand en vuur. En ook brandweer­auto's, ze komen op mijn werk regelmatig voorbij gereden en dan heb ik daar nu een neutraal gevoel bij. Vroeger voelde ik dat meteen in mijn buik, maar dat heb ik niet meer. Ik kan er ook rustig naar kijken en voel dan niks meer. Dus dat is een hele vooruitgang!

Het controleer-gedrag is echter wat moeilijker los te laten. Dit is door de jaren heen zo'n gewoonte geworden. De eerste avond ging het super. En de dagen daarna eigenlijk ook. Maar we zijn een weekje op vakantie geweest en sinds we weer thuis zijn, val ik weer in herhaling. Dit is iets waar ik nog aan moet werken. Maar verder dus heel tevreden."


"HeERLIJK EN INDRUKWEKKEND"

"De regressietherapie, die overigens geheel anders verliep dan Rob en ik aanvankelijk verwachtten, was heerlijk en tegelijk heel indrukwekkend, omdat ik 2 uur lang in contact was met mijn ziel, waarvan ik begreep dat dit eigenlijk is die ik in werkelijkheid ben. Ik ervoer mijn ziel als een geweldige zon, zo letterlijk dat het leek alsof er buiten mij een sterke spot op mijn gesloten ogen gericht stond. Toen ik verbaasd eventjes spiekte, vond ik evenwel geen enkele uiterlijke lichtbron en ontwaarde ik achter het raam van de behandel­ruimte een grauwe hemel met motregen. Snel weer terug naar mijn bounty-eiland!! De felle zon en de prachtige lichtende kleuren leken een hoop negativiteit uit mijn systeem te branden en allerlei andere werkjes te verrichten waarover ik in de loop van de komende dagen waarschijnlijk meer duidelijkheid zal krijgen. Ik voel mij zeer geprivilegieerd en dankbaar voor deze sessie! Dankjewel, Rob, voor het mogelijk maken van dit gebeuren!"


"Af van zware depressie"

"Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt regressie therapie te gaan volgen bij Rob. Al vanaf kleins af aan liep ik met mentale problemen. o.a. zware depressie’s. De reguliere therapie heeft me niet kunnen helpen, het werd er zelfs alleen maar erger van. Een paar weken geleden ben ik bij Rob geweest voor een eerste sessie en na die sessie was ik al een compleet ander mens. Uiteraard was ik benieuwd of dit goede gevoel langer dan een dag zou duren, en dat is zo! Ik kan weer werken aan mijn eigen bedrijf en heb geen angsten of depressieve gevoelens meer (en dat is een wonder, want die waren er iedere dag zolang ik me kan herinneren).

Ik ga zeker binnenkort naar een 2e sessie om aan andere problemen te werken!"


"Impact"

“Dankjewel voor de hele mooie sessie. Ik had niet gedacht dat een klein voorval uit mijn kindertijd zoveel impact op de rest van mijn leven kon hebben. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Je hebt er echt talent voor.”"Totaal ander persoon"

“Het is bijna eng! Een totaal ander persoon!"

(In een sessie over een conflict met een collega werd de lucht geklaard.)


"Afscheid"

“Eindelijk heb ik afscheid kunnen nemen van mijn overleden vader.

Vanaf nu kan ik weer gewoon mijn eigen leven leiden.”


"Voelen in plaats van denken"

"En of ik nog effecten heb ervaren nav de sessie? Zeker!!! Er leeft van alles bij me. Ik heb allerlei emoties de revue zien/voelen passeren in de week die volgde op de sessie. Vooral door het te ‘voelen’ in de trance (ipv ‘bedenken’ of ‘erover te vertellen’ wat ik normaliter doe) kwamen dingen nu anders binnen. Gevoelsniveau werkt ECHT anders! Ik kan in het dagelijks leven dingen toelaten door te voelen maar dat is dan toch op een ander level op de een of andere manier."


"Bevrijding"

... "Verder voel ik een algeheel gevoel wat ik moeilijk in woorden kan vatten……maar een gevoel van bevrijding om meer onbevangen in het leven te staan. Daarmee bedoel ik dat ik mijn oude voelsprieten (mag ik er zijn van jou? / zie jij mij zitten?) meer kan loslaten waardoor ik dichter bij dat bevrijdende gevoel kan komen waarover ik het met je had: zelfrespect/eigenwaarde. Wel voelde ik dat krachtiger in de eerste week na de sessie dan nu. Maar ik was er toen ook bewuster mee bezig dan nu. Het leefde meer dan nu. Ik kan het gevoel wel terug oproepen."


"LEVENSVERANDEREND"

"Een ervaring die mijn leven veranderd heeft !

Bij Rob heb ik een paar regressie-sessies gedaan. Ik begon eigenlijk vooral voor de sensatie, maar elke sessie begint met een serieuze vraagstelling over waar jij aan wilt werken. Je zakt 1,2,3 weg in een trance, maar je weet je bij Rob in vertrouwde handen. Er gebeurt niets onbeheersbaars, je blijft gewoon op de divan liggen, je ogen dicht, je hoort de geluiden van buiten en je deelt met Rob wat je ziet, ruikt of voelt… En telkens komt er een belevenis die bruikbaar aansluit bij de vraagstelling waarmee je begon!"


"Eindelijk genieten"

“Sorry dat het zo­lang duurde voor ik reageer, maar het gaat zó goed met me dat ik er gewoon geen tijd voor had.

Ik ben einde­lijk voor het eerst van mijn leven ècht aan het genieten en ik heb heel wat in te halen.

Wat heel gek is, is dat ik me eigenlijk niet eens meer kan voor­stellen dat ik dit vroeger allemaal vreselijk vond en niet kon.”


"Vertrouwen"

“Héél bijzonder. Het ging allemaal zo gemakkelijk. En ook door de moeilijke momenten loodste je me feilloos heen. Ik voelde dat ik je op kon vertrouwen.

Deze ervaring zal ik van mijn leven niet meer vergeten. Eindelijk begrijp ik nu waarom ik me al die tijd zo (…) heb gevoeld. Ik voel me echt bevrijd. Heel fijn. Dankjewel.”


"Durf"

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het lijkt erop dat de sessie gewerkt heeft!”

(Later bleek dat dat ook echt zo was en met blijvend resultaat.)


"BIZARRE ERVARING"

"De regressiesessie is me heel goed bevallen en ik vond de ervaringen tijdens en ook na de sessie heel bijzonder, eigenlijk of er een soort van magie heeft plaatsgevonden en verder is het lastig om dit uit te leggen aan anderen, je moet het echt zelf ervaren. Ik kan het iedereen aanbevelen om een sessie te volgen bij Rob in een vertrouwde setting met deskundige begeleiding."


"Een ander mens"

"De eerste paar dagen was ik ontzettend moe. Zodra ik uit mijn werk kwam, lag ik op de bank of in bed. Nu een aantal weken later, ben ik vol energie. Mijn boosheid is compleet verdwenen, het lijkt of ik minder snel de energie overneem van anderen. Ik voel me verbonden met alles en iedereen en vooral met mijn partner. Die vindt mij een ander mens... Jouw sessie heeft me dus erg goed gedaan."


"SAFE, anywhere in the world"

"This is what I needed, to feel safe in my home and anywhere in this world. You helped me to find that only safe place beyond this world. The place which I had forgotten. I have not felt the need to explore this situation further. So, we let it be at this time. I am grateful for your assistance. You are a wonderful soul. Keep on doing what you are doing. Maybe our paths will cross in the future."


"grote open wond"

"De reden waarom ik regressietherapiesessie heb gedaan is omdat ik me een grote open wond voelde, waarin voortdurend een vinger werd geduwd: ik werd constant getriggerd, op mijn werk, in mijn priveleven en was er wel klaar mee. Ik had veel woede, verdriet, schuldgevoel, onzekerheid.

Voor mij is het een grote eye-opener geweest, in ieder geval voor de onderwerpen die we hebben behandeld. In een sessie wordt hetgeen dat je wilt behandelen uitvergroot en van verschillende kanten bekeken en ervaren. Ook de healing in de sessie ervaar je in uitvergrootte versie. Dit blijf je echt langere tijd heel duidelijk voelen. Na een sessie zijn dingen anders, zal het nooit meer hetzelfde zijn, ook al zijn er bepaalde situaties die zich herhalen, dan nog voelt dat als een napijn en niet meer als het raken van een open wond, het voelt ook alsof je even mag oefenen en kijken, analyseren, je weet immers precies hoe de situatie in elkaar zit. Het voelt alsof er wat “oefening” nodig is om de verandering die er in jou heeft plaatsgevonden te laten manifesteren.

Natuurlijk zijn er nog steeds momenten waarop de gevoelens van woede, verdriet, schuldgevoel, onzekerheid aanwezig zijn. Voor de sessie deed ik er alles aan ze niet te voelen en trokken ze me naar beneden, nu 2 maanden na de eerste sessie laat ik ze er gewoon zijn, maar weet ik dat ik meer ben dan dat. De vrijheid die dit met zich meebrengt is enorm.

Rob is een therapeut die de juiste vragen stelt en die niet opgeeft zolang hij je niet daar heeft gebracht waar je zijn wilt, tenzij je dit zelf aangeeft. Dit kan pijnlijk zijn en veel weerstand geven, maar voor de sessie in te gaan, maak jij in 1 zin duidelijk wat je met de sessie wilt bereiken. Hij voelt goed aan waar je naar toe wilt, weet als geen ander de symboliek van het onderbewuste te vertalen, en weet je van hieruit zeer goed te begeleiden om de ontdekkingsreis te kunnen ervaren. Rob ervaar ik als vriendelijk, gemoedelijk, rustig, begripvol, attent, doelgericht en zeer geduldig.

Ik zou iedereen die last heeft van een bepaalde onrust kunnen aanraden een sessie of meerdere sessies te doen, en zou zeker Rob aanraden."


"LEEGTE IS VERDWENEN"

"Het leek zo complex. Dingen waar ik al jaren mee worstelde. Ik voelde me onveilig in deze wereld, vertrouwde mijn eigen gevoel vaak niet en ervaarde een enorme vertroebeling op tegenstrijdigheden in mezelf die ik maar niet begreep. Een jarenlange spirituele zoektocht had me al behoorlijk wat lagen af laten pellen. Toch was het Rob die voor mijn gevoel in twee sessies de kern wist te raken en me hielp dingen te transformeren. Mijn angstige innerlijke kind vond het spannend om een sessie te boeken bij een man die me in trance zou brengen. Uiteindelijk nergens voor nodig want Rob is een veilige man met een zachte energie. En wat betreft die trance, die begon wonderbaarlijk genoeg al dagen van tevoren toen ik de intentie zette om bepaalde dingen in mezelf aan te kijken en te helen. Het leven schudde alvast wat dingen op, liet me alvast het een en ander zien. Om vervolgens op de behandeltafel daadwerkelijk de kwartjes te laten vallen. Zonder dat ik ook maar een moment echt mijn bewustzijn verloor. En wat bleek, waar dingen in de vorm soms jaren nodig hebben, zijn ze op energetisch vlak zo getransformeerd.


In de sessies kwam al snel naar voren dat een symbiotische relatie met mijn moeder (die mij in mijn jeugd deelgenoot gemaakt had van haar eigen angsten, machteloosheid en woede-uitbarstingen) ten grondslag lag aan mijn gevoel van onveiligheid in de wereld, maar ook aan mijn onvermogen om me op veilige manier te hechten in intieme relaties. Mijn energie bleek zo vervlochten te zijn met die van mijn moeder dat ik fysiek wel afstand kon nemen (ik was er zelfs een tijd voor naar de andere kant van de wereld verhuisd) of haar meningen naast me neer kon proberen te leggen, maar onbewust voelden al haar stukken alsof ze van mijzelf waren. Met als gevolg dat ik nooit in mijn eigen kracht kon gaan staan en voor mijn eigen innerlijke kind kon zorgen. Onmiddellijk na de sessie voelde ik me krachtiger, volwassener, maar vooral heel in mezelf. Jarenlang had ik een onverklaarbare leegte in mezelf gevoeld die ik op geen enkele manier opgevuld kreeg. Die leegte is verdwenen. Ik voel me sterker dan ooit en overweeg zelfs zelf ooit een opleiding tot regressietherapeut te gaan volgen, want wat was dit magisch!"


"DICHTER BIJ MEZELF"

"Mijn regressie sessie bij Rob heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Rob neemt de tijd om je op een heldere manier de opzet en verloop van de sessie te beschrijven. Dit hielp mij om mijzelf te ontspannen en gaf mij vertrouwen in het proces en Rob zelf. De therapieruimte is open en helder. De begeleiding van Rob tijdens de sessie ondersteunde mij in mijn proces zelfs op momenten dat er niet werd gesproken. Ik ervaarde dat als een ondersteunende energie in mijn eigen proces. Ook de nabespreking na de sessie gaf mij extra inzicht en wederom nam Rob hier ruim de tijd voor. Inmiddels 3 weken na de sessie voel ik dat het effect van de sessie nog steeds actief is. Ik voel me levendiger en leef meer in het moment waardoor ik ook meer bewust geniet en mijzelf minder zorgen maak. Rob, bedankt voor deze ervaring en je begeleiding. Ik raad het eenieder aan."


"VEILIGE CONDITIES"

"Dit was de tweede regressie sessie. Ervaar Rob als deskundig therapeut die rustig, helder van geest, veilige condities creëert om naar onbewuste onverwerkte delen te gaan. Ik ervaar dat ik door het bewust worden en het onder begeleiding losmaken van allerlei oneigenlijke ‘oude’ identificaties met anderen er een emotionele bevrijding vrij komt. Dat is me heel veel waard."


"Een soort lichtheid"

"De eerste ervaringen na de sessie met jou zijn goed. Ik heb wel veel geslapen in eerste instantie. Daarna een soort van verlichte ervaring en beleving van de wereld om me heen. Ook voel ik een soort lichtheid en mildheid in reacties naar de mensen om me heen. Vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en begrip voeren de boventoon. De oranje energie lijkt te zijn begonnen met werken..."


"Gek eigenlijk"

"Je komt hier met een knoop in je buik binnen en een paar uur later ga je lachend weer naar buiten."


"Verhelderend en inzicht"

“Verhelderend en inzicht” zijn treffende woorden om een regressie bij Rob te omschrijven. Je wordt op een rustige manier ontvangen, en met de sympathieke Rob voelt het al snel vertrouwd.

Het is toch best spannend zo’n regressie, maar mocht je nerveus zijn dan is dit zo over want hier ben je echt in veilige handen. Rustig maar ook doelgericht vindt het intakegesprek plaats waarbij je verwachting en wens wordt geïnventariseerd. Na dit gesprek voelde het voor mij al zo goed dat ik met zeer veel vertrouwen de regressie in ging. Het was een heel wonderlijke regressie waarbij ik vakkundig naar mijn zielengroep werd geleid. De regressie heeft me erg veel opgeleverd; om een paar dingen te noemen… rust, inzicht in mezelf en in anderen, en herkenning van zielsverwantschap. Heel waardevol, dus als je op zoek bent naar antwoorden en een regressie overweegt dan zou ik je Rob echt aanbevelen je bent bij hem in zeer kundige handen. Ik vind het beslist een aanrader."


"BIJ DE KERN AANBELAND"

“Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik bij de kern aanbeland!"

"Dat was mijn reactie! Na een periode van 3 jaar via allerlei hulpverleners kwam ik in regressietherapie bij de oorzaak van mijn probleem en daarmee ook bij de oplossing! Mijn diepe gevoel van niet goed zijn, mislukt, waardeloos (wat ik mijn hele leven al had) was na de tweede sessie opgelost. Weg! Alsof het nooit bestaan heeft. Fantastisch! Met blijvend resultaat.

Het is een ervaring die ik iedereen gun. Los van de grote effecten heeft het ook allerlei kleine ‘bijwerkingen’ die je leven verrijken! Je wordt meer jezelf, overbodige ballast raak je kwijt. Ik sta regelmatig versteld van mezelf!

Rob is een fijne, rustige man. Hij straalt vertrouwen uit. Hij stelde mij op mijn gemak waardoor er een fijne samenwerking ontstond. Ik voelde me vrij om me te uiten.

De sessies die ik gehad heb vanaf januari hebben mij zulke mooie dingen gebracht dat ik zeg: “Ik heb een leven van vóór 2015 en een leven van ná januari 2018."


"Vijf maanden later nog steeds geen extreme vermoeidheid meer"

"Ik bezocht Rob vanwege extreme pieken en dalen in mijn energie zonder enige medische reden.

Ik had vooraf de ervaringen van andere mensen gelezen op de site. Hier stond dat je 1, 2, 3 in trance zou raken. In mijn geval voelde dit meer als een gevecht. Ik kon me er niet aan over geven. De opname terugluisterend besef ik dat ik al geruime tijd in trance was. Trance is dus niet iets zweverigs maar gewoon een hoger bewustzijn. Je hoort nog steeds omgevingsgeluiden en je ligt of zit nog heel bewust op de sofa.

De begeleiding van Rob is zeer professioneel. Ik heb geen oordeel ervaren over mijn toch wel bijzondere belevingen en emoties wat het gemakkelijker maakt om ze te beleven. Hij werkt stapsgewijs een programma af en zorgt dat de emoties en ervaringen verwerkt /afgewerkt worden.

Ruim 5 maanden later heb ik nog steeds geen extreme vermoeidheid ervaren. De pieken zijn gelukkig gebleven.

Kortom een bijzondere en positieve ervaring!

Rob, bedankt voor deze mooie ervaring en tot ziens."


"vol liefde en begrip"

"De sessie was heel fijn, een hele prettige omgeving, alles op mijn eigen tempo, op de juiste momenten wat vragen ter verduidelijking of uitdagen van de situatie, voor- en nagesprek heb ik ook als heel prettig ervaren. Er is echt tijd voor me gemaakt, ik heb het gevoel dat ik kwijt kon wat ik kwijt wilde.

Wat ik op lange termijn ervan merk, moet natuurlijk nog blijken. Ik geloof wel dat ik met het fenomeen 'regressie' nog niet klaar ben, ik heb het gevoel dat dat wel eens het puzzelstukje kan zijn, dat nog ontbrak om echt werk te maken van mijn kunnen (om t zo maar te zeggen). Ik vond het prachtig om te ervaren hoe ik eigenlijk ben, zo ontzettend vol liefde en begrip, oneindig groot en krachtig.. Dat is mooi en eng, want ben ik dat echt? heb ik echt zo veel kracht? Maar ook dat gaat vast nog een plek krijgen. Mocht er nog meer naar boven komen dan hoor je dat van me!"


"Zeker vooruitgang"

“Ik heb dank­zij de sessies zeker vooruit­gang geboekt. Ik heb sinds sessie 1 minder stress in mijn lijf en heb hele­maal geen last meer van over­matig trans­pireren bij stress­situaties. Hier had ik sinds 6 jaar last van.

Verder heb ik door mijn ongeluk her te beleven meer rust in mijn lijf. Ik word ook sinds sessie 2 helderder wakker. Verder sta ik meer in het nu dan de afgelopen 6 jaar. Ik heb geleerd me meer af te sluiten (voor negativiteit). Dit heb ik aan het eind van een van de sessies geleerd en dit trucje pas ik nu bijna dagelijks toe.

Tijdens mijn werk merk ik dat ik minder geïrriteerd ben en sterker in mijn schoenen sta. Verder heb ik op mijn werk en thuis minder last van harde geluiden. Boven­dien is mijn korte termijn geheugen weer beter geworden. Ik ben heel blij dat ik de sessies gedaan heb.”


EERLIJK IS BRAAF

Heel af en toe heeft een sessie (schijnbaar geen enkel effect. Als ik (Rob van Aert) die inventariseer, is dat aantal ongeveer 1%. Dat schrijven cliënten meestal niet, maar af en toe hoor ik ze wel. Voor de volledigheid ook zo'n reactie:

"Voor mijn gevoel is er niks gebeurd en heeft er geen verandering plaatsgevonden. Dus ik weet niet zo goed wat nu wijsheid is. Ik hoor graag jouw mening."

Soms heeft een bepaald probleem of een ziekte ook een bedoeling. En kan dat pas worden opgelost, als het ook iets heeft opgeleverd, bijvoorbeeld een inzicht of een levensles. En lang niet alles is in één sessie op te lossen. Regressietherapie werkt heel snel, maar sommige zaken vergen gewoon tijd.


"lekker sudderen"

"We spraken er al even over: 'woorden kunnen niet uitdrukken wat men voelt tijdens een sessie', maar ook daarna zijn er geen woorden te vinden waarmee ik 'het gevoel' kan uitdrukken. Mijn 'systeem' is nog aan het werk om de indrukken te verwerken, ik merk dat ik er nog niet over wil praten met andere mensen... als ik mijn ogen sluit ben ik weer in het licht, voel ik weer de zachte kabbelende energie van waar ik mij bevond. Ik wil nog even lekker sudderen in de ervaring.

Ik heb 'mijn' reis ervaren als een helende reis, een reis door 'mijn' tijden waarin jij mij als een betrokken reisleider richting gaf. Ik voelde me gedragen in een door jouw geschapen veilige omgeving, waardoor ik zomaar 'tijdloos' door levens heen kon bewegen. Dank je wel daarvoor."


Was het geluidloos verschuiven van tijd ?

dat ik niet door had
hoe mijn leven stapjes maakte

zoals een zandverstuiving
werd mijn hart en ziel geraakt

in één ogenschijnlijk niet ervaren ogenblik
besefte ik het onbegaanbaar zijn van tijd

het onaantastbaar in mijn zijn

zo graag als ik zou willen
dat mijn tijd echt van mij was

zo kijk ik naar een wondermooi proces
en laat mij leiden door de tijd
waardoor ik nu begrijp

dat tijd een ander woord voor
liefde is.


"lichter en blijer"

"Rob heeft een kalme uitstraling en dit hielp mij om mijn spanning los te laten. De plek waar de sessie plaatsvindt is heerlijk licht en gaf mij een veilig gevoel. Hierdoor kon ik me goed ontspannen. De begeleiding tijdens de sessie voelde professioneel aan. Ik kreeg alle ruimte om mijn eigen proces te volgen, maar werd geholpen als ik hulp nodig had. Dit heeft mijn gevoel van zelfvertrouwen tijdens de sessie vergroot waardoor ik verder kwam in het proces. Er is in die ene sessie veel gebeurd. En de sessie zal zeker nog langer doorwerken. Maar nu voel ik me in ieder geval lichter en blijer dan voorheen. Ik heb me gezien gevoeld en ook dat zorgt voor genezing. Samenvattend kan ik zeggen dat Ik in goede handen was bij Rob. En ik raad iedereen aan om de optie van regressietherapie te onderzoeken. Voel je dan de behoefte om te gaan dan kan Rob je vakkundig helpen."


"HeLEND"

"Ik heb de sessie als intensief ervaren, ik heb hard gewerkt. Dat was nodig om diep te komen in mijn zijn en in deze sessie gebeurde dat. De setting in de praktijk in Breda was voor mij veilig en rustig. Rob is een integere professionele therapeut die zijn tijd nam voor mij en die op de juiste momenten het proces de goede kant op hielp. De effecten zijn bijzonder, deze therapie werkt helend. Ik kijk vooruit en de mist is verdwenen."


"HERNIEUWDE ENERGIE"

"Een sessie bij Rob is als een operatie zonder verdoving, zonder lichamelijke pijn en met onmiddellijke genezing. Het thema waarvoor ik kwam, was kwaadheid. De situaties die daarbij hoorden, waren heel pijnlijk. Ondanks dat, ontstond er geen zware sfeer. Want Rob luisterde invoelend en betrokken, met soms een beetje humor, en zeker zonder oordeel. Dat gaf mij veel vertrouwen in de behandeling. Ik ben dan ook weggegaan met echt hernieuwde energie, en met zo’n fijn en mild gevoel! Al dagenlang."


"Liever voor mezelf"

"Rob is een warme persoonlijkheid en een integere therapeut bij ik me gelijk op mijn gemak voelde. Bij Rob ervoer ik een emotionele, bevrijdende sessie. Terug bij mezelf aangekomen, mezelf weer in de armen gesloten… een hereniging. Slechte ervaringen uit een ver verleden van mij ‘afgespoeld’, ik kan nu weer verder leven. Liever voor mezelf en zelfverzekerder."


"Bijzondere ervaring"

“Ik vond het een bijzondere ervaring om onder jouw deskundige begeleiding te speuren in mijn onder­bewuste.

Jouw rustige een aandachtige aanwezigheid zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde.

Ik ervoer het als prettig dat we voor aanvang van de regressie een inleidend gesprekje hadden om de vraag­stelling en het doel helder te krijgen en dat ik uitleg kreeg over wat ik kon verwachten.

Het doel van de regressie sessie is wat mij betreft behaald. Ik heb nu helder voor ogen waar mijn angstig gevoel voor messen vandaan komt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik dat gevoel niet meer heb als ik nu een mes zie.”


"PRECIES WAT JE NODIG HEBT"

"Mijn regressie sessie heb ik als heel bijzonder ervaren. De ruimte waar de sessie werd gegeven vond ik erg aangenaam voelen. Een ruimte met veel licht, een prettige bank en open setting. Daarnaast vond ik Rob een erg prettige man; rustig, ontspannen, duidelijk en hij stelde fijne vragen. Ook tijdens de sessie voelde ik me erg op mijn gemak. De stem van Rob is heel aangenaam om naar te luisteren. Hij stelde mooie vragen en wist me voor mijn gevoel heel goed te begeleiden naar de kern van het probleem. Bizar hoe je onderbewustzijn werkt en je precies laat ervaren wat je nodig hebt. Ik heb in één sessie zoveel inzichten gekregen en dingen kunnen oplossen. Daarna voelde ik me erg ontspannen, opgelucht en 10 kilo lichter."


"relieving my subconscious"

"Without particular prior knowledge of regression therapy, it's process or practitioners, the description on Rob's website described something that resonated with me, as I am having a lot of restrictive feelings and emotions, seemingly holding me back from starting or completing tasks and projects.

Some things were brought forward for me, and I was able to shed some 'weight' from the burden of these things, relieving my subconscious from particualr things and allowing me to realise they were affecting the things I have been trying to focus on. I can see now that there are perhaps more areas that this form of therapy will be helpful to me in the future also."


"vrijer en gelukkiger"

"Rob ik heb nu twee sessies bij jou gedaan en dankzij jou heb ik zoveel ballast achter mij kunnen laten. Daar ben ik erg blij om en ik voel mij nu een vrijer en gelukkiger mens.

Na de eerste sessie was het voor mij erg zwoegen om alles wat naar boven gekomen was een plekje te geven. Na de tweede sessie waarin ik om rust vroeg is voor mij ook duidelijk geworden waar die onrust vandaan kwam.

Ik wilde jou heel erg bedanken voor de ontspannen en betrouwbare manier hoe jij mij geholpen hebt, ik kon mij dan ook meteen aan overgeven omdat ik jou 100% vertrouw. Nogmaals bedankt."


"langzamerhand meer energie"

"Hierbij geef ik even weer wat deze ervaring me gebracht heeft: de eerste nacht kon ik de slaap niet vatten. Veel wakker. Wat wel bijzonder was, geen zwaarte tijdens de wakkere periode. Tweede dag super kapot, wel een andere moeheid. Vanaf de 4e dag Inslapen gaat beter. Wel vaak wakker tussendoor. Nog steeds niet zwaar. Wel heel vroeg klaar wakker, al verschillende dagen achter elkaar. Ik krijg nu weer langzamerhand meer energie.

Ik heb de sessie als meerwaarde ervaren. Rob komt over als rust en alles is oké zo als het nu is. De sessie wordt op een prettige manier begeleid en geeft mij inzichten."


"VOL ENERGIE"

"Enorm bedankt voor je bijzondere, indrukwekkende sessie. Het was mooi en helder, het lijkt of alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

Ik vond het ook fijn dat je me tips gaf omtrent mijn coachingpraktijk. 🙂 Altijd welkom.

Bedankt voor alles lieve Rob, ik dacht dat ik gesloopt thuis zou komen maar juist het tegendeel was waar, vol energie. Ik kom zeker terug mocht ik er behoefte aan hebben, en zal je zeker adviseren bij mijn naasten/vrienden en kenissen."


"verrijkende ervaring"

“Rob is een prettige begeleider, helder is zijn aanpak en wat ik kon verwachten van de sessie. Het was verbluffend hoe makkelijk het ging, ergens dacht ik dat het voor mij wel vrij lastig zou zijn om in mijn onbewuste te komen, niks is minder waar. Het is een verrijkende ervaring geworden waar ik heel blij mee ben en die mij helpt bij mijn ontwikkelingsvraag. Ik ga zeker verder met deze aanpak.”


"de mist is verdwenen"

"Ik heb de sessie als intensief ervaren, ik heb hard gewerkt. Dat was nodig om diep te komen in mijn zijn en in deze sessie gebeurde dat. De setting in de praktijk in Breda was voor mij veilig en rustig. Rob is een integere professionele therapeut die zijn tijd nam voor mij en die op de juiste momenten het proces de goede kant op hielp. De effecten zijn bijzonder, deze therapie werkt helend. Ik kijk vooruit en de mist is verdwenen."


"ONBEWUSTE ONVERWERKTE DELEN"

"Dit was de tweede regressiesessie. Ervaar Rob als deskundig therapeut die rustig, helder van geest, veilige condities creëert om naar onbewuste onverwerkte delen te gaan. Ik ervaar dat ik door het bewust worden en het onder begeleiding losmaken van allerlei oneigenlijke ‘oude’ identificaties met anderen er een emotionele bevrijding vrij komt. Dat is me heel veel waard."


"OPERATIE ZONDER VERDOVING"

"Een sessie bij Rob is als een operatie zonder verdoving, zonder lichamelijke pijn en met onmiddellijke genezing. Het thema waarvoor ik kwam, was kwaadheid. De situaties die daarbij hoorden, waren heel pijnlijk. Ondanks dat, ontstond er geen zware sfeer. Want Rob luisterde invoelend en betrokken, met soms een beetje humor, en zeker zonder oordeel. Dat gaf mij veel vertrouwen in de behandeling. Ik ben dan ook weggegaan met echt hernieuwde energie, en met zo’n fijn en mild gevoel! Al dagenlang."


"MEER ZELFVERTROUWEN"

"Ik weet precies niet hoe het kan, maar mijn angsten bij het 's ochtends wakker worden zijn nagenoeg verdwenen en ik voel me beter in mijn vel.

Heb toch weer wat meer zelfvertrouwen teruggekregen en het gaat beduidend beter. Voorlopig, zal ik zeggen, ik ben benieuwd of het aanhoudt, maar mijn energie heeft meer kracht,

ik kan me beter richten op wat ik wil doen; minder remmingen en voel me positiever."


"JEETJE, WAS DIT ALLES..."

"Ik wil je allereerst even bedanken. Ik vond het een fijne sessie. In het begin had ik wel zoiets van jeetje, was dit alles... Alleen nu ruim een dag later heb ik mogen genieten van een aantal inzichten die ik niet had gehad als ik niet langs gekomen was. Alsof er iets los geschoten is waardoor ik nu makkelijker bij mijn eigen angsten kan komen en ze ook zelf kan inzien. Tevens heb ik prachtige inzichten gekregen over het leven.

Dankjewel en mij zal je snel weer zien!"


"PUZZELSTUKJES OP ZIJN PLAATS"

"Ik denk dat je een deur hebt geopend waarmee ik verder kan. Ik heb tijdens de sessie wel gevoeld dat er puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen en merk dat ik wel rustiger ben. Ik heb tijdens de sessie ook gevoeld dat ik er spanning uit heb kunnen gooien en dat ik nu meer begrijp en weet waardoor het komt en hoe het werkt. Wat ik ook heb geleerd is dat door jouw manier van vragen stellen ik zelf de antwoorden ga geven en niet de therapeut die jou vertelt hoe jij denken moet. Ik wil je zeggen dat ik erg tevreden ben. Dank je wel Rob"


"Wondermooi"

"Wondermooi, in weinig woorden of emoties valt uit te leggen wat regressietherapie met je doet. Het zorgt voor inzichten in je leven en het zorgt dat je naar jezelf durft en kan kijken! Niet alleen de regressie betekent en doet veel met een mens, ook Rob met zijn warme persoonlijkheid en zachte humor weet je fantastisch op weg te helpen. Mensen denken vaak dat ze geen problemen hebben of deze zelf kunnen oplossen, of dat alles goed loopt in hun leven. De regressie leert je dat het best oké is als er bepaalde zaken niet lopen, de regressie helpt je voor jezelf een beter leven te creëren, daar ben ik zeker van!!!"


"Kristalhelder bewustzijn"

"Met name het 'kristalheldere' bewustzijn zoals ik dat ervaarde tijdens de sessie vond ik heel bijzonder! Als ik kort samenvat wat het met me gedaan heeft kan ik dat het beste omschrijven als een duidelijk gevoel van innerlijke rust en een 'opgeruimd' gevoel zoals ik dat nooit eerder heb ervaren. Ik slaap vanaf dat moment ontzettend rustig en word elke dag rustig en ontspannen wakker en voel me overdag rustig, stabiel en energiek tegelijkertijd. Ook is het voor mij nu overduidelijk bevestigd (wat ik al dacht :) dat ik sinds de sessie zeker weet dat ik nooit ADHD heb gehad!"


"gEADOPTEERD"

"Na lang wikken en wegen heb ik regressietherapie geprobeerd. Ik ben geadopteerd toen ik één jaar was en wilde antwoorden over mijn eerste levensjaar.

Zonder verwachtingen ben ik er open ingestapt.
Rob was meteen erg open en vriendelijk. Ik kon me blijven voelen hoe ik me voelde.
Door uitgebreide verhalen stelde Rob mij op mijn gemak en verdwenen eerder gecreeerde spanningen. Rob legde mij stap voor stap uit wat er ging gebeuren, zonder in te vullen hoe het voor mij zou zijn. Ik voelde me geborgen.
Ik heb vol vertrouwd op Rob, was niet bang, voelde me niet gedwongen en gerespecteerd in alles wat ik mee maakte: wakker of ‘in slaap’.
Ik ben erg geholpen omdat ik mijn antwoorden heb kunnen vinden. De uitkomst is niet een kwestie van wel of geen waarheid. Je gelooft erin wat je mee maakt, of niet. Het draait in ieder geval om jezelf. Rob helpt je daarbij."


"WEER ZIN IN HET LEVEN"

"Ik heb Rob ervaren als een rustige lieve empatische man. Middels regressie wilde ik duidelijk krijgen waarom ik me in dit leven zo vaak heel verdrietig en down voel. Niet in dit leven wil zijn.

Door de rust waarmee Rob mij begeleidde kwam ik al snel in een vorig leven terecht. Geen dramatische ervaring. Wel mooi. Voelde me verwant met de vrouw van toen en met wie ik nu ben. Nu een week later is er geen spoor meer over van mijn verdrietige gevoelens. Voel grote blijdschap. Ik ben veranderd. Ben de vrouw die ik zo graag wil zijn. Ga mijn dromen waarmaken.

Rob er is in mij geen spoor meer te vinden van depressie -van niet meer willen leven. Ik voel duidelijk verwantschap op zielenniveau.

Heb hartstikke zin in het leven."


"PUZZELSTUKJES"

"Hier mijn reactie op de sessie van afgelopen donderdag. Ik heb vandaag het eerste deel van de opname van de sessie terug geluisterd, omdat mijn familie erg nieuwsgierig was. Het viel me nu pas op hoe lang het eerste deel duurde. In mijn beleving dook ik er heel snel in, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Ik heb vreselijk veel respect voor jouw geduld! Ik vond de beleving zelf zo anders dan hoe ik het later terug hoorde. Ik snap nu jouw reactie achteraf ook beter. Verder kost het inderdaad tijd om de ervaring te verwerken. Ik merk dat ik daar nu nog mee bezig ben. Er vallen nog steeds verbanden en puzzelstukjes op z'n plek. Ik kan er weer even mee verder. Wat was het wonderlijk en toch zo dichtbij. Het was er altijd al, een stukje van mij, maar nog niet in het licht. Daar heb jij bij geholpen en daar ben ik je dankbaar voor. Nogmaals bedankt voor je hulp (en oneindige geduld weet ik nu). Voel je vrij om delen van deze mail te gebruiken als reactie op je website. Ik ga zeker nog een keer bij je terug komen. Tot ziens!"


"VEILIg"

"Vanaf het 1e moment tijdens de regressiesessie voelde ik mij veilig. Rob is een uiterst betrokken, integer en deskundig therapeut en weet direct een vertrouwde setting te realiseren. Het is onvoorstelbaar dat je bij bewustzijn zelf je leven doorloopt en aangeeft waar belangrijke momenten/blokkades zitten. Bij deze reis helpt Rob op een professionele en prettige manier en weet de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Bijzonder om te ervaren dat overtuigingen van heel vroeger zoveel invloed hebben op het hier en nu en mooi hoe Rob deze ervaring in je lichaam weet te integreren zodat de blokkade wordt opgeheven. Rob heeft veel kennis van het menselijk lichaam, is doortastend en voelt haarfijn aan wat nodig is om je te laten herstellen. Als hij tijdens zijn sessies aanvoelt dat er iets meer tijd nodig is dan de ingeplande tijd, zal hij deze tijd inruimen zodat er een goede afronding plaatsvindt en je gegarandeerd het maximale profijt van de therapie hebt. Inmiddels 2 sessies gehad en direct het succesvolle resultaat gevoeld, bij een nieuwe afspraak is het altijd plezierig dat het op korte termijn ingepland kan worden."


"woNDERLIJK HOE DIT WERKT"

"Ik heb het even een paar dagen laten bezinken. Was wat verward vlak erna maar vond het wel gelijk een hele bijzondere ervaring.

Het voelde heel de sessie goed, heb er geen moment een onprettig gevoel bij gehad. Zowel bij Rob als bij de sessie. Ik vond het niet alleen bijzonder maar ook echt leuk.

Het mooie ervan was dat het compleet anders uitpakte dat ik had gedacht. Ik had al zo’n beetje heel mijn leven last van nachtmerries en ik wist niet echt waar deze vandaan kwamen.

Tenminste ik had een vermoeden maar uit de sessie kwam iets heel anders. Ik moet zeggen mijn sessie is nog niet lang geleden maar voor alsnog geen nachtmerrie meer gehad en er lijkt ook wel een soort rust over me gekomen.

Al met al ben ik blij dat ik ben gegaan! En ik denk nog wel eens terug te komen. Ook gewoon omdat het super interessant is. Wonderlijk hoe dit werkt."


"BIJNA WEER SCHOON EN OPGELADEN"

"Na de regressie therapie ben ik nog zieker geworden. Werkelijk alles heeft mij parten gespeeld vanaf de longen naar het hoofd en weer terug. Ik heb gehoest als een oude zeeleeuw! en hoest nog steeds een beetje. Ik heb alle zeilen bij moeten zetten om weer een beetje boven Jan te komen. Er is voor jaren snot en slijm los gekomen. Ik voel mij bijna weer schoon en opgeladen. Het is gelukkig ook niet zo druk meer in mijn hoofd. Dit heeft wel een week geduurd en soms word ik eraan herinnerd om niet teveel te willen. De energie was letterlijk tot bijna 0 gedaald. Ik heb sinds gisteren weer wat energie om wat te ondernemen en achter mijn laptop te gaan zitten om achterstallig werk in te halen.

Zo, dit was even in een notendop mijn verhaal van 1 1/2 week na de regressietherapie.
Ik merk wel aan mezelf dat ik meer tijd nodig heb om hiervan te herstellen. Ik zal zelf contact met je opnemen voor een nieuwe afspraak.
In ieder geval bedankt en tot de volgende keer."


"ALLE TIJD"

"Ik vond het heel prettig dat Rob mij alle tijd gaf die ik nodig had. Het was ook fijn dat alle stukken afgerond werden tijdens de sessie. Het voelde veilig. Rob kan goed luisteren, is grappig, rustig en heeft een fijne energie. Na de sessie is veel duidelijk geworden. Daarna was ik even meer moe, maar ik voelde me ook veel beter en positiever."


"WONDERBAARLIJK"

“Ik wist niet wat ik kon verwachten van de regressietherapie. Ik heb voor Rob gekozen, vanwege het feit dat zijn website enorme professionaliteit uitstraalt en kreeg direct een goed gevoel bij zijn foto. Eenmaal aangekomen, werd ik heel warm ontvangen door Rob en mijn gevoel werd bevestigd. Rob is een hele lieve, open, aardige man die weet wat die doet. Alles is goed en stelt je enorm op je gemak. De eerste sessie heb ik als wonderbaarlijk ervaren. Het is een hele bijzondere bizarre ervaring die ieder mens zichzelf als cadeau moet geven!”


"EEN JAAR LATER"

"Vorig jaar heb ik een sessie bij je gehad, wat allemaal toevallig leek. Geld op straat gevonden, een plekje dat toevallig vrij was gekomen... Alles gebeurt natuurlijk met een reden.

De sessie vond ik fijn, alleen begreep ik er niet echt heel veel van omdat het me niets duidelijks gebracht had, alleen maar wat vage herinneringen die ik toen geen plekje kon geven.
Het frustrerende me heel erg dat ik geen antwoord had gekregen van mezelf op wat ik zocht...

Nu bijna een jaar later valt als het ware elk puzzelstukje op zijn plaats. En dat pas bijna een jaar later. Alsof ze sessie iets los getriggerd heeft, en dat een jaar later nog aan het door werken is.

Zoals je al aan gaf, de ziel laat niets zien waar ik nog niet klaar voor ben. Ik was er klaar voor, maar het is stukje bij beetje omhoog gekomen. Nogmaals bedankt!

En ik wou nog even laten weten wat ons contact voort had gebracht.

Duizendmaal dank nogmaals!"


"DOELTREFFEND"

"Na vele omzwervingen kwam ik via via uit bij een regressiesessie met jou. Het is wonderlijk en fantastisch tegelijk dat ik nu met één sessie mijn zelfvertrouwen heb kunnen herstellen. Dankzij jouw tactvolle en professionele begeleiding is dit gewoon gelukt! Je voelde precies aan wat er al of niet nodig was tijdens de sessie waardoor ik bij mezelf kon blijven en bij wat zich aandiende bij mij. Ik voel me helemaal blij en opgeklaard, nu kan ik weer verder met mijn leven, wat ontzettend fijn Rob, dankjewel!!"


"lichtheid en mildheid"

"De eerste ervaringen na de sessie met jou zijn goed. Ik heb wel veel geslapen in eerste instantie. Daarna een soort van verlichte ervaring en beleving van de wereld om me heen. Ook voel ik een soort lichtheid en mildheid in reacties naar de mensen om me heen. Vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en begrip voeren de boventoon. De oranje energie lijkt te zijn begonnen met werken..."


"VERWACHTINGEN"

"Het is een bijzondere ervaring geweest. Door je vragen en begeleiding heeft mijn onderbewuste me gebracht naar een wereld die ik niet kende. Een aantal zaken zijn duidelijk geworden, andere moet ik nog laten bezinken. Jammer genoeg in plaats van ‘genieten’ zoals je zei ben ik na afloop vrij onrustig geweest. De verwachtingen waren er misschien te hoog.

De schaamte en schuld gevoel in mijn buik is niet verdwenen -het doel van de regressiesessie- wel anders geworden. Kleiner, toegankelijker. Daardoor heb ik hoop. Tijdens de sessie heb ik voldoende input gekregen om verder te gaan om een beter evenwicht te vinden."


"SPRANKELEND"

"Van 'moeten' leven naar 'mogen' leven.
Van mezelf kwijt zijn naar mezelf vinden.
Maar vooral... van dof naar sprankelend.


"DIEPGAANDE HELENDE ERVARING"

Wat een bijzondere, krachtige, effectieve en diepgaande helende ervaring!

Rob is een therapeut die zijn vak met kennis, kunde en oprechte mensgerichte aandacht ten uitvoer brengt, een meevoelende therapeut.


"Veel meer in balans"

"Tijdens de sessie met Rob zijn we bezig geweest met het opruimen van een hoop balast uit mijn eigen verleden. Ik ben ik op een heel ander niveau met mezelf in contact gekomen en het lukte me om vandaar uit pijn en trauma op te ruimen. Om vrede te sluiten met pijn en onvrede uit het verleden.

Wat het concreet voor mij doet is dat ik nu, vijf maanden later, meer geduld heb en beter met situaties om kan gaan, waar ik eerder moeite mee had. Het lukt me om betere resultaten te behalen op het werk bij, het afstemmen met collega’s, of tijdens onderhandelingsgesprekken."


"VAN MENS TOT MENS"

"De sessie met Rob was erg prettig om te mogen ervaren, dit door de fijne combinatie van factoren. Allereerst was er de tijd en ruimte om kennis te maken alvorens echt met de regressietherapie te starten. Het was voor mijn gevoel meer een gesprek van mens tot mens in plaats therapeut tot mens.

Het voelde als oprechte interesse en er was veel ruimte om samen te sparren over gevoelens, gedachten en andere zaken die gaandeweg het gesprek omhoog kwamen!

De regressietherapie was fijn om te ervaren, mede dankzij de rustige stem van Rob en de goede begeleiding tijdens de sessie. Ondanks ruime ervaring met deze soort therapie kwamen er alsnog zaken omhoog die me verrasten maar waar ik erg dankbaar voor was om te mogen ervaren!

Ook na de sessie was er nog ruim de tijd om na te praten en weer te landen, erg fijne benadering van cliënten in mijn optiek. Ik ben erg dankbaar voor de tijd die ik gekregen van Rob!"


"IN BEWEGING"

"Jee, echt fijn hoe zo’n sessie de boel in beweging kan brengen. Hartelijk dank voor jouw hulp!"


"INZICHTEN"

"Ik heb de sessie als meerwaarde ervaren. Rob komt over als rust en alles is oké zo als het nu is. De sessie wordt op een prettige manier begeleid en geeft mij inzichten."


"OPGELUCHT"

"Rob heeft een vriendelijke en rustige uitstraling. Je voelt je snel op je gemak. Ik vind mezelf introvert, maar door zijn geduldige benadering zag hij kans om mij mijn weggestopte verdriet te laten verwerken. Ik voelde mij daarna opgelucht en heb meer energie gekregen."


"FIJNE, ONGEDWONGEN, VEILIGE SFEER"

"De dag dat mijn sessie plaatsvond waren er cliënten die afgevallen waren en als een geschenk kreeg ik, belangenloos, extra tijd voor de sessie aangeboden.

Zeer prettige ervaring Rob, nogmaals mijn diepe dank voor deze fijne sessie en ik kom voor een andere hulpvraag zeker bij je terug."


"MINI VAKANTIE"

Het voelde direct goed toen ik Rob begroette, het is een warme persoonlijkheid waarbij ik me op mijn gemak voelde. De sessie was voor mij een soort “mini-vakantie” ook al heb ik ook enerverende dingen gezien. Ik voelde me veilig bij hem. Ik moet het wel even laten bezinken, dat merk ik want er gebeurt veel, ook al voelde het alsof ik er maar een half uurtje had gezeten.


"Op MIJN GEMAK"

"Tijdens de sessie voelde ik mij zeer op mijn gemak."

"VROLIJKER WORDEN"

"Het is heel fijn om zoveel tijd te krijgen en alles nog eens goed te doorleven en bespreken in de hoop vrolijker te worden en veel negatieve zaken achter mij te kunnen laten."

"BIJKOMEN EN NAMALEN"

"Het was erg intens en ben bijzonder blij met de nieuwe inzichten. Het voorgesprek was heel fijn, zodat de overgang naar de regressie heel ontspannen ging. Ik moest even twee dagen bijkomen en namalen, maar ben nu weer herboren. Bedankt!"

"NIET VAAG, MAAR WEZENLIJK"

"Ik ben blij met jou en wat je doet en nogmaals dat is wezenlijk voor mij."

"OPGERUIMD"

"Dit was mijn eerste ervaring met regressie en daardoor vond ik het best spannend. De gehele aanpak van Rob zowel voor, tijdens als na de sessie gaf mij een zeer aangenaam en vertrouwd gevoel. In het verdiepte bewustzijn zijn zaken die voor mij als belemmerend werkten naar boven gekomen en "opgeruimd. "

"innerlijke urgentie"

"Het was een sessie waarin ik een enorme innerlijke urgentie voelde, om een enorme verandering teweeg te brengen in de vrouwelijke familielijn. In het kader van hechting/bindingen. Het blijft me verwonderen wat er tijdens een sessie voorbij komt qua beelden en gevoelens, de inzichten die je vergaart maar vooral de ervaring van donker/vastzittende emoties, naar licht en helend. Prachtige, waardevolle sessie."

"UIT DE SLACHTOFFERROL"

"Het was een bijzondere en erg mooie ervaring om via mijzelf in de energie van mijn zoon te stappen. Ik zie na een paar dagen al verandering in zijn gedrag. Hij zit niet meer in de slachtofferrol en daar ben ik erg blij mee. Dank je wel voor deze mooie ervaring."

"ANDERE VERSIE VAN JEZELF"

"Rob neemt je mee naar een andere versie van jezelf die diep verborgen ligt. En als deze versie wakker wordt, kan het proces van heling beginnen."

"OUD ZEER HELEN"

"Rob heeft me in alle rust en ruimte bijgestaan tijdens mijn regressie waarbij ik de inzichten kreeg die ik nodig had en oud zeer (trauma) geheeld kon worden. Rob weet heel precies wat aandacht vraagt en wat nodig is. tijdens een regressie waardoor to the point gewerkt kan worden."

"WARMTE EN GEBORGENHEID"

"Was een fijne ervaring Rob. Dat doe jij heel prettig. Ik heb de opname niet nageluisterd, beetje lang ;). Ik merk wel dat er sinds iets is veranderd. Ik kan heel gemakkelijk een beeld uit de sessie terughalen met het gevoel erbij, wat maakt dat ik me prettiger voel op dat moment. Heeft te maken met kilte en eenzaamheid versus warmte en geborgenheid."

"OP EEN GEPASTE MANIER AFGEROND"

"Ik ben blij dat ik er voor gekozen heb om deze regressie-sessie met Rob te ervaren. Het was een bijzondere ervaring, Rob zijn aanwezigheid is geruststellend. Ook erg goed dat steeds de juiste vragen werden gesteld en dat er werd doorgevraagd. Ik denk dat wat ik belicht wilde zien, dat het effectief naar voor is gekomen en dat we het de nodige aandacht hebben gegeven. Ik heb het wat kunnen plaatsen en heb het op een gepaste manier afgerond. En het belangrijkste heb ik terug gekregen, ik mocht het bijhouden en meenemen naar het nu."

"GEDEELTE VAN MEZELF TERUG"

"Het is voor mij een hele bijzondere en fijne ervaring geweest. Ik heb een gedeelte van mezelf terug gevonden terwijl ik geen idee had dat ik het kwijt was. Rob begeleidt je op een fijne manier door alles wat je tegenkomt. Ik kan zeker aanraden om op deze manier therapie te krijgen."

"HELING VAN BODY EN SOUL"

"Door de grandioze en professionele begeleiding van Rob ben ik veel opgeschoten op weg naar heling van body en soul."

"VEEL INZICHTEN"

"De afspraak is nog kort geleden, maar het heeft mij en mijn tweelingzusjes al veel inzichten gegeven. Ook heeft het een zekere rust gebracht. Ik heb een kijkje mogen nemen in mijn onderbewustzijn en hoef niet meer alles en alles te weten. Het was een prachtige ervaring."

"BIJZONDERE MIDDAG"

"Ik kijk terug op een heel fijne, gezellige en vooral bijzondere middag! Ik vond het vooral heel, heel erg moeilijk om me over te geven… al met al een bijzondere ervaring geweest die langer duurde dan ik dacht. Rob is een specialist!"

"RUST, KRACHT en CONTACT"

"Bij Rob voel je je meteen op je gemak en ik had een vertrouwd gevoel dat hij het beste met je voor heeft. Tot nu toe 2 sessies ervaren en sindsdien voel ik meer rust, en sta meer in mijn eigen kracht. Het contact met dierbaren en vrienden is daardoor liefdevoller geworden, en ik maak nu echt keuzes voor mezelf. Niet meer vanuit "de ander' een besluit nemen maar vanuit mijn hart. Ook heb ik geen nachtmerries meer, waar ik mijn hele leven mee te kampen heb gehad. Mijn idee; je ruimt je kleding- en of voorraadkast om de zoveel tijd op, waarom niet je hoofd en je ziel? Een echte aanrader!"

"HERSTEL VAN ERNSTIGE VAL"

"Ik heb bij Rob mijn ongeluk, ernstige val van de trap, intensief herbeleefd d.m.v. ATR (accident trauma release: door zeer lichte tikjes op de pijnplekken van het lichaam, herbeleef je de harde klap van het ongeluk) en regressie waarbij ik de warmte van mijn ziel voelde en innerlijk rust hervond. Rob neemt hier alle tijd voor en is een geweldige gids."

"NACHTMERRIES VOORBIJ"

"Ik kwam met klachten over nachtmerries elke avond. Na de ervaring met Rob heb ik geen nachtmerries meer. Ben echt verbaast over het feit dat het de eerste nacht al effect heeft gehad. In plaats van een nachtmerrie had ik juist een hele fijne droom. Daarnaast heb ik handvaten gekregen om als mijn gedachten afdwalen naar het negatieve dat ik die redelijk snel kan omzetten zodat het me niet teveel overneemt. Al met al een hele fijne ervaring waar ik mee verder kan. Mijn dank is groot!"

"INSPIREREND EN HELEND"

"Geweldige ervaring! Rob is een hele fijne man die je alle vertrouwen geeft en waardoor hij een veilige omgeving creëert. Deze therapie is enorm inspirerend en helend. Het geeft veel stof tot nadenken. Bedankt voor deze mooie ervaring!"

"GEEN ENKEL EFFECT"

"Alhoewel Rob ontzettend aardig was en me echt op mijn gemak stelde raakte ik niet echt in trance en heb ik ook naderhand helaas geen enkel effect gemerkt."

"RUSTIGER EN BEWUSTER"

"Het voelde veilig, professioneel en zorgvuldig. De sessie was effectief, omdat het kenmerkende symptoom; overmatig nachtelijk zweten, geheel verdwenen is. Ook merk ik dat ik in het dagelijks leven rustiger en bewuster handel. Ik geniet meer."

"OVERTUIGINGEN ANDERS ZIEN"

"Rob ik heb het in laten werken en het bijzondere was dat ik van mijn lage rugpijn af was na een nacht slapen. Nu voel ik het maar vele malen minder. Verklaart misschien mijn zogenaamde lijkhouding. Ik ben mijn overtuigingen anders gaan zien alhoewel mijn weerstand om meer van mezelf te gaan houden is zo sterk. Wel mijn overtuiging van mijn geboorte los gelaten. Ik begin mezelf kwetsbaarder open te stellen naar de juiste personen. Ben nieuwgierig geworden naar de jonge heks in mij. Mijn hoofd zit vol maar ik ga er niet meer mee in de gedachten die niets te betekenen hebben. Voel mij vrijer, dank je Rob""DIEP VERBINDEND"

"Ik heb de sessie als open, vrolijk, veilig en diep verbindend ervaren. Het was een feest voor m'n ziel om in mijn eigen licht te stappen (wat natuurlijk ook spannende momenten met zich meebracht, waar Rob me rustig doorheen begeleidde) en volledig te landen op aarde."

"EERST MOE, DAARNA BETER"

"Een dag na de sessie was ik moe in iedere cel van mijn lijf. Dit hield een paar dagen aan en ik merkte dat ik het echt even de tijd moest geven. Verder had ik pijn in mijn nieren, eerst links en toen rechts. Het kunnen concentreren is wel beter geworden! Ik had een workshop en ik merkte dat ik veel langer geconcentreerd bezig kon zijn, heel fijn! Ik geef mezelf de tijd om te herstellen van deze tweede sessie."


"VELE MALEN RUSTIGER"

"Ik vond het bijzonder om mee te maken. Sinds ik geweest ben voel ik me vele malen rustiger."


"VIDEOBELLEN TOEN DAT NODIG WAS"

"Ik heb dit keer een afspraak gehad middels videobellen. Wat ik vooral prettig vind is dat ik contact kon hebben met Rob op het moment dat ik het ook echt nodig had."

"VOOR LICHAAM EN GEEST"

"Het is eerste wat opvalt is de rustige omgeving waar Rob woont. De praktijkruimte zelf is mooi ingericht met veel natuurlijk licht en uitzicht over het park. Hierdoor voelde ik mij gelijk op m'n gemak. De sessie zelf is erg leerzaam geweest op meerdere vlakken. Zelf ben ik psycholoog/wetenschapper en nog niet erg bekend met 'alternatieve' mentale zorg. Ik stond open voor een nieuwe ervaring en die heb ik zeker gekregen. Er zijn meerdere dingen die ik meeneem uit deze sessie. Rob verzorgt op speelse wijze zijn behandeling in gesprek met mij en heeft mij de ruimte gegeven om te voelen zonder direct te reageren op gevoelens/emoties. Hij stipt het belang aan van de tijd te nemen om wat je voelt te accepteren en los te laten. Persoonlijk kwam ik voor het wegnemen van mentale blokkades om meer emotioneel in balans te komen. Deze mentale blokkades zijn deels verholpen en daarnaast heb ik op een gezonde manier mijn opgekropte emoties laten wegvloeien. Ik voel mij hierdoor meer in balans en hoopvol dat ik ook mijn negatieve emoties op een goede manier kan leren verwerken. Als laatste les, in tegenstelling tot andere "alternatieve" therapieën die ik heb gevolgd, kreeg ik hier niet het gevoel alsof ik tijd nodig had om te landen in het hier en nu. Dit was voor mij het meest opvallende aan het einde van de sessie. Kortom, voor zowel lichaam als geest en zeker ook adolescenten lijkt mij dit een type zorg waar je veel van kan leren. Ik ben benieuwd naar de volgende keer."

"GEEN VERSCHIL"

"Rob is een fijne man, neemt zijn tijd. Tijdens sessie gebeurde er iets in mij maar kon er tijdens de sessie niet bij. Na de sessie voel ik helaas geen verschil."

"AANGENAME ERVARING"

"Het was een aangename ervaring. De warme en zachte stem van Rob zette me meteen om mijn gemak."

"GELIJK VERBETERINGEN"

"Bijzondere ervaring, ben er erg nuchter aan begonnen. Heb de dagen erna gelijk verbeteringen gemerkt. Ik zal het zeker niet bij één sessie laten. Erg prettige begeleiding ook van Rob."

"KLOTE, MAAR WEL HEEL GOED"

"Het was een klote ervaring, maar wel heel goed voor mij. Er is mij dus gegeven wat ik nodig had, ook na de sessie. Zo’n sessie wens ik niemand toe, maar het werkt wel, dankzij Rob, die heel zorgvuldig te werk gaat, goed luistert en mij veilig doet voelen. Zijn stem is prettig om naar te luisteren, en hij leidt je er op een rustige manier doorheen. Ook fijn om samen te kunnen lachen."

"ALLE TIJD"

"Het was een bijzondere, maar erg prettige ervaring. Rob heeft de sessie op een fijne en rustige manier behandeld, waarbij ik het gevoel heb gekregen alle tijd te mogen pakken en niet opgejaagd te zijn. Ik zou deze therapie aan iedereen aanraden die klem zit in zijn hoofd en gevoel (bewust- en onderbewust zijn). Deze sessie heeft me erg geholpen verdere stappen te kunnen zetten en inzicht te krijgen in het geheel!"

"INZICHT EN ACCEPTATIE"

"De kennismaking met Rob was direct heel aangenaam en vertrouwd. Hij gaf me alle tijd om mijn verhaal te doen en ik kreeg hierbij al aardig wat herkenbare en bruikbare inzichten. Over de sessie zelf had ik misschien een erg hoge verwachting met duidelijke beelden, maar die kwamen voor mijn gevoel niet helemaal scherp door. Het heeft een paar dagen geduurd voordat ik bemerkte dat ik een stuk rustiger in mijn thema sta en niet meer zo over-emotioneel reageer zoals dat daarvoor wel was. Ik ervaar nu veel meer acceptatie dus er is wel degelijk iets veranderd. Dankjewel Rob voor je enorme geduld in dit proces."

"POSITIEF VERBAASD"

"Ik als redelijke rationele man heb me positief verbaasd van de reis die ik tijdens mijn sessie heb gemaakt en waarin Rob mij heeft begeleid. Rob is een professionele man met een innemende persoonlijkheid waarbij het niet moeilijk is je over te geven aan de trance. De sessie op zich heeft mij inzicht gegeven in mijn verleden en vanuit dit verleden handvatten gegeven voor het heden en de toekomst. Om nu anders met zaken om te gaan die in mijn gevoelsleven niet kloppen. Ik denk dus heel positief terug aan deze therapie en Rob en kan beide voor iedereen die twijfelt aanbevelen."

"VOORBIJ!"

"Eindelijk is het echt voorbij!"


"ONBEGRIJPELIJK"

"Hoe het werkt, daar begrijp ik niks van, maar ik voel me er heel goed bij."


"PRETTIG BIZAR!"

(reactie direct na de sessie)


Uw EIGEN ervaring hier...

Ervaringen van cliënten worden hier uitsluitend geplaatst met nadrukkelijke toestemming vooraf. Een veelgehoorde reactie is dat het heel moeilijk is om onder woorden te brengen wat er precies gebeurt tijdens een regressiesessie.

Volg regressietherapie via Facebook.

Houd contact via LinkedIn.

Geef uw ervaringen door aan Genees-je-wijzer.

Schrijf een recensie voor Google.

Geef uw reactie voor deze pagina.